Pariurile NFL pot părea extrem de complicate pentru un începător. Dar nu te lăsa descurajat de jargon. În ciuda faptului că pariurile sunt la fel de vechi și distractive ca fotbalul în sine, termeni precum linia de bani, diferența de puncte și totalurile pot fi confuzi. Permiteți-ne să vă ușurăm pariurile sportive NFL explicând pur și simplu termenii de mai sus.

Linii de bani

Un pariu NFL poate fi plasat pe ce echipă va câștiga, cine va câștiga și cu cât, sau care va fi totalul combinat al celor două echipe. O linie de bani oferă doar șansele cine va câștiga.

Este cel mai bine ilustrat cu un exemplu. Să presupunem că este un joc între echipele A și B. O linie de bani pe un site de pariuri sau cu o casă de pariuri vă arată

+160
B-180 „-”

semnul în fața unei echipe indică faptul că echipa este favorită, în timp ce semnul „+” indică faptul că șansele sunt împotriva lor. Pariurile NFL sunt calculate pe o sută. Ceea ce înseamnă numerele de mai sus este că cei care pariază pe echipa A riscă 100 USD pentru a câștiga 160 USD, în timp ce cei care pariază pe echipa B riscă 180 USD pentru a câștiga 100 USD.

Răspândirea punctului

Într-un joc în care echipele sunt inegal egale și cotele cântăresc foarte mult pe o parte, pariurile sunt plasate pe acea echipă. Nici un contabil nu își va dori asta, mai ales cu o oportunitate la fel de profitabilă precum pariurile NFL. Un punct spread este un sistem în care cotele sunt determinate nu numai de ce echipă va câștiga, ci și de câte. De exemplu, un meci dintre echipele A și B spune: “

A -5
B +5″

Aceasta înseamnă că echipa A are șanse mai mari de câștig, dar trebuie să câștige cu 5 puncte sau mai mult pentru a face acest lucru. Un pariu pe echipa B câștigă dacă echipa pierde cu 4 puncte sau mai puțin.

Totaluri, fie deasupra, fie sub

Dacă echipele A și B joacă și punctajul total este stabilit la 40, un pariu peste câștigă dacă scorul combinat este de 41 sau mai mult, iar un pariu inferior câștigă dacă este de 39 sau mai puțin. Dacă totalul este exact 40, se numește remiză și îți primești banii înapoi.

Cele mai populare trei tipuri de pariuri în pariurile NFL au fost explicate mai sus. Casele de pariuri au introdus, de asemenea, pariuri mai nuanțate cu parlay și teasere. Ambele sunt pariuri plasate pe linii de bani și cote distribuite pentru o combinație de 2–7 echipe, unde dacă un set eșuează, întregul pariu va eșua. Teaserele sunt diferite de parlays. Primul oferă unui parior libertatea de a muta un punct spread pentru un anumit joc în favoarea oricărei echipe. Aceste tipuri de pariuri sunt de obicei jucate de jucători experimentați.

Două reguli generale pentru începători

Pariați mic– Indiferent cât de tentat sunteți, ca începător, rămâneți să pariați în medie 2,5% din bankroll-ul inițial pe pariu.

Verificați șansele – Pariurile online NFL au făcut acest lucru foarte ușor. Majoritatea site-urilor de pariuri își arată cotele pe pagina principală, așa că este foarte ușor de comparat. De obicei, cotele NFL sunt aproape identice pe toate site-urile; cu toate acestea, o diferență de unul sau două puncte poate însemna diferența dintre o victorie și o pierdere.

Pariurile NFL se adaugă la entuziasmul jocului. Cu răbdare, discreție și autocontrol, poți adăuga profit la distracția unui sezon NFL.

Pariurile pe siguranța NFL Pariurile sunt acum mai ușoare și mai sigure ca niciodată și vă recomandăm cele mai bune casete de sport care permit pariurile NFL.