El a vorbit amar pentru mai mult de zece ani practica box, și el a fost obosit pentru mai mult de 10 ani, dar el trebuie să persiste, tot felul de dor pentru copil trebuie doar să fie ascunse în inimă. După ce ați citit textul, veți simți cu siguranță fericit despre Zou Shi Ming și familia sa.

În acea zi este chiar prima aniversare a numărătoarea inversă olimpice, atunci când copilul său este de o lună vechi în acea zi. Zou Shi Ming a spus că el trebuie să ia medalia de aur olimpic ca un cadou pentru el un an mai târziu. Și-a îndeplinit promisiunea unui tată. Pe gât atârna medalia de aur, fața cu zâmbetul mulțumit, în acest moment, el este cel mai norocos din această lume. Tată, această denumire nu este încă foarte familiar pentru Zou Shi Ming, copilul său este mai mult de unul, dar însoțirea lui alături de el este foarte puțin. El a spus că a fost suferă exercitarea box pentru mai mult de un deceniu, obosit de peste un deceniu, și el trebuie să rămânem la ea, toate de îngrijire pentru copilul său poate stoca doar în inima lui.

Clubul Sportiv Dinamo București

El a câștigat de două ori campion, o bucată din medalie a fost dat la soția sa, un alt la copilul său. Mulți ani de plată de către soția sa și sentimentul său de a fi rău pentru copilul său sunt adunate în victorie. Soldații se întorc acasă cu bogăție și putere, relația caldă îl așteaptă.

În 2003 campionatul mondial a câștigat, apoi, la Jocurile Olimpice de la Londra, din nou, el a primit realizări genial, Zou Shi Ming cariera de box a fost un final fericit. După Jocurile Olimpice de la Beijing, în picioare la vârf, Zou Shi Ming simțit obosit. Ca prejudiciul este forțându-l afară de influența de box, el și sa căsătorit cu prietena lui, care el a căzut în dragoste timp de 5 ani, și apoi a avut fiul său copil.

În 2011, Zou Shi Ming a revenit la campionatul mondial și a câștigat cu succes medaliile de aur ale campionatului mondial pentru a treia oară, ceea ce a anunțat regresia regelui. Dar, el a trecut de vârsta în picioare, și el nu mai are avantajul de fitness fizice și de viteză. Visul olimpic de aur, poate în ochii altora pare logic, dar el nu este 100 la sută sigur. Luând cimpanzeul olimpic nu este fără efort, între timp campionul olimpic în apărare este mult mai greu. Prin londra cursa olimpică de box, Zou Shi Ming a fost în totalitate simțit-o. Este norocos că visul campion olimpic a devenit realitate în cele din urmă. Atât de mulți ani de experiență în această arenă, este cel mai palpitant mod de a-l elibera. Cu un steag pe corp, Zou Shi Ming a strigat, iar în acel moment este regele curții.

Rădoi, despre jocul ofensiv al naţionalei

Ce va face în continuare, Zou Shi Ming nu a dat expresie clară, dacă să continue să insiste că sau de direcție ocupație, sau de a face alte alegeri. Dar acum, el a spus că ar dori să aibă o odihnă bună. Trei Olimpiade, două medalii de aur și una de bronz, Zou Shi Ming a făcut destul de bine. Culorile strălucitoare ale Jocurilor Olimpice se estompeze, apoi Zou Shi Ming se va muta spre o nouă călătorie a vieții, cu soția și fiul său el nu mai este singur. Pe măsură ce copilul crește, nu știm că tatăl care a dominat odată lumea boxului va face ceea ce promite.