Bine ați venit la cel mai mare joc dintre toate – Cricket. Acest site vă va ajuta să explicați unui începător absolut câteva dintre regulile de bază ale greierului. Deși există multe mai multe reguli în cricket decât în ​​multe alte sporturi, merită să vă învățați, deoarece este un sport cel mai plăcut.

Indiferent dacă doriți să jucați în curtea din spate cu un partener sau să vă alăturați unui club Cricket-Rules vă va ajuta să învățați elementele de bază și să începeți să vă bucurați de unul dintre cele mai populare sporturi din lume. Jocul este mereu popular, cu mulți fani care participă la vizionarea echipelor lor locale și naționale, nebunia este mereu în creștere. Cu o serie de turnee mari precum The Ashes, IPL League și bunicul tuturor, ICC World Cup Cricket 2019! Jocul de cricket este foarte popular, iar numărul fanilor de pariuri pe cricket care plasează pariuri pe echipele lor naționale și locale este, de asemenea, în creștere.

Jucător: Regulile oficiale de cricket

Cricket este un joc jucat între două echipe formate din câte unsprezece jucători. Există, de asemenea, un jucător de rezervă numit „al doisprezecelea om” care este folosit în cazul în care un jucător este rănit în timpul jocului.

Cel de-al doisprezecelea om nu are voie să joace, să bată, să păstreze sau să conducă echipa. Singura lui datorie este să acționeze ca un jucător suplinitor.

Jucătorul original este liber să revină la joc imediat ce și-a revenit din accidentare.

Pentru a aplica legea și a vă asigura că regulile de cricket sunt respectate pe tot parcursul jocului, există doi arbitri în loc în timpul jocurilor. Arbitrii sunt responsabili pentru luarea deciziilor și notificarea marcatorilor despre aceste decizii.

Doi arbitri sunt la locul lor pe terenul de joc, în timp ce există și un al treilea arbitru în afara terenului, care se ocupă de deciziile video.

Aici apelul este prea aproape pentru arbitrii de pe teren și îl trimit către cel de-al treilea arbitru care analizează redările video cu încetinitorul pentru a lua o decizie.

Structura jocului

Test cricket este un joc care se întinde pe două reprize. Aceasta înseamnă că o echipă trebuie să scoată cealaltă echipă de două ori și să înscrie mai multe alergări decât ele pentru a câștiga meciul. O altă diferență cheie între greierul de test și alte forme de greier este lungimea reprizei. La greierul de testare nu există nicio limită a lungimii reprizei. În timp ce într-o singură zi cricket și Twenty20 cricket există o anumită cantitate de overs pe reprize. Singurele limite ale greierului de testare sunt de 5 zile. Înainte de a începe jocul, un oficial va arunca o monedă. Căpitanul care ghicește partea corectă a monedei va alege apoi dacă dorește să bată sau să câmpie mai întâi. O echipă va bate apoi în timp ce cealaltă va juca. Scopul echipei de bătălie este de a înscrie alergări, în timp ce obiectivul echipei de câmp este de a scoate zece oameni în afară și de a închide repriza echipelor de bătăi. Deși sunt unsprezece oameni în fiecare echipă, doar zece oameni trebuie să fie scoși la bătaie, deoarece nu puteți avea o singură persoană care bate singur. Bataia se face în perechi.