Un motociclist este mai sigur pe bicicleta lui, atunci când el știe să urmeze practicile corespunzătoare de echitatie motocicleta. Este foarte important să te gândești la siguranța ta tot timpul.

Siguranța pe primul loc! Acesta este un memento constant pentru toți motocicliști. Fie că sunteți un călăreț nou sau cu experiență, nu uitați să se gândească la dumneavoastră și siguranța altor oameni. Vă puteți bucura de ani lungi de distracție motociclism urmând practicile corespunzătoare de echitatie motocicleta.

Enumerate mai jos este motociclete de echitatie practici le trebuie să urmeze.

1. Ia un permis de conducere. Țineți cont de faptul că nici un călăreț este permis de lege pentru a merge fără licență. Este, de asemenea, o regulă pentru a obține o licență de motocicletă în primul rând înainte de a învăța să plimbare cu motocicleta.

2. Aflați să plimbare cu motocicleta. DMV va necesita fiecare rider pentru a finaliza cursul de bază Rider și să treacă testul pe ciclu, în scopul de a obține un permis de conducere motocicleta lui. Noțiuni de bază o educație formală de echitatie va ajuta la minimizarea accidentelor cauzate de motociclete. Școli de echitatie aprobate de MSF va preda noi piloti despre fundamentele de motociclete și de echitatie în condiții de siguranță motocicleta.

3. Unelte de siguranță. Motocicliștii trebuie să se îmbrace pentru siguranță. Nu uitați să poarte o cască de fiecare dată când te-ai dus la o plimbare. În afară de faptul că, purta unelte de echitatie corespunzătoare, de asemenea, ar fi jacheta de piele, mănuși, cizme de echitatie, ochelari de protecție și pantaloni lungi.

4. Să fie vizibile pentru alți șoferi. Aceasta este o practică de motociclete în condiții de siguranță trebuie să urmați mai ales atunci când de echitatie pe timp de noapte. Amintiți-vă că o motocicletă este mai mică decât o mașină sau camion și ei pot călca în picioare cu ușurință tine. Purtați culori luminoase de siguranță sau de echitatie unelte, astfel încât alte automobilist va observa cu ușurință tine. Cele mai multe coliziuni au avut loc pentru că motocicliștii nu sunt vizibili pentru șoferii de mașini.

5. Nu conduceți sub influența alcoolului. Acesta este, probabil, cel mai comun memento pentru piloti. Călăreții beți au reflexe lente, judecată slabă atunci când sunt puși într-o stare dificilă de călărie și devin mai îndrăzneți, ceea ce va duce doar la un accident.

6. Au întreținere regulată motocicleta. Aceasta este una dintre cele mai bune practici de motociclete piloti trebuie să urmeze. În cazul în care bicicleta este în stare de top, puteți evita obtinerea într-un accident. Imaginați-vă motocicleta de rupere în jos în mijlocul unui drum ocupat sau obtinerea ejectat de la motocicleta ta, deoarece lanțul s-au blocat? Neglijența dumneavoastră și eșecul de a inspecta motocicleta poate provoca viata ta.

7. Respectați legea sau regula de drum. Dacă știi să urmezi regulile, vei fi în siguranță. Accidentele s-au întâmplat pentru că călăreții nu au fost respectați de reguli.

Concluzie

Ia un permis de conducere, îmbrăcat în mod corespunzător, purta o cască, și nu bea atunci când de conducere sunt toate parte a regulilor fiecare pilot trebuie să urmeze. Fii un călăreț responsabil. Acestea sunt cele mai bune practici de echitatie motocicleta fiecare pilot trebuie să urmeze