Nu mi se pare greu de crezut. NFL este în primul rând un sport american cu o oarecare atenție internațională, fără a lua în calcul Super Bowl, desigur. Adevăratul secret al succesului NFL este chiar lucrurile care i-ar putea limita creșterea. Sezonul scurt, în comparație cu alte sporturi, este o zonă care este o sabie cu două tăișuri. În timp ce anticiparea sezonului este unul dintre cele mai bune lucruri pe care le are liga, este și sezonul lung care limitează NFL să aducă mai mulți bani. De aici a venit ideea, una proastă, a unui joc de 18 sezoane. Deoarece accidentările sunt deja o problemă, nu vă puteți dilua fondul de talent prin răspândirea unui astfel de joc fizic și așteptând ca sportivii să reziste.

Cât de populară poate deveni NFL?

Aceasta rămâne întrebarea unde va crește NFL în următorul deceniu. Lucrul evident este sprijinul pentru ligile „agricole” din Europa și din alte locuri unde sportul are loc să crească. Cu toate acestea, acestea nu ar fi produsul NFL pe care îl iubim. Ca să nu mai vorbim că NCAA este foarte fericită să joace acest rol acum. Singura variantă pe care o văd, dintre care unele sunt actuale, este să măresc acoperirea în extrasezon. Cu toate acestea, așa cum am menționat, acest lucru este complicat. Dacă te uiți la Să presupunem baseball, de exemplu. Nici măcar nu pornesc televizorul până în octombrie și deja mă interesează foarte puțin jocul. NFL va trebui să echilibreze „prea mult” în timp ce oferă mai mult fanilor. Afișarea combinată a zilei NFL și NFL Draft este un exemplu de acoperire în afara sezonului la care oamenii tânjesc.

Fotbalul fanteziei spune, de asemenea, un rol mai mare decât cred oamenii în popularitatea jocului. NFL știe acest lucru, așa că au programare dedicată. Aspectul de fantezie va continua să crească și să solicite mai multe informații și acces, ceea ce va duce la o acoperire mai mare în afara sezonului pentru echipe.

Va supraviețui NFL?

Nu există nicio îndoială că NFL va găsi o modalitate de a se extinde și se va descurca bine. NFL a găsit secretul succesului și continuă să se adapteze și să se adapteze pentru a oferi fanilor ceea ce își doresc. Chiar și în „pierderea” notorie a lui Green Bay Packer în fața Seattle Seahawks, NFL a reacționat rapid și a obținut fanilor ceea ce și-au dorit, adevărații oficiali înapoi. Chiar dacă biroul ligii nu a dat înapoi și a predat jocul celor de la Packers, aceștia au reacționat rapid pentru a opri orice sângerare viitoare din integritatea produsului.

Aștept cu nerăbdare să văd la ce fel de expansiune se va muta sportul în continuare. Nu cred că adaugă echipe și șterg singura parodie în care NFL pare să aibă o exclusivitate. Mișcarea va fi de a observa activitățile echipei și de a oferi mai mult acces în timpul pauzei, fără a pierde anticiparea începerii sezonului NFL.