Muay Thai în America are mai mult de tracțiune decât un hummer. Este soar la popularitate națională a fost nimic scurt de uimitor. Împreună cu Brazilian Jiu-Jitsu este una dintre cele mai căutate și practicate pe scară largă forme de arte marțiale din țară astăzi.

Muay Thai în America are mai mult de tracțiune decât un hummer.

Este soar la popularitate națională a fost nimic scurt de uimitor. Împreună cu Brazilian Jiu-Jitsu este una dintre cele mai căutate și practicate pe scară largă forme de arte marțiale din țară astăzi. Practicieni sale apar în mod regulat în NHB (nu deține barat) meciuri ca UFC celebru și de obicei efectua mai bine decât alte stand up luptători. Elemente ale tehnicilor sale unice de luptă izbitoare și de apropiere au fost încorporate în învățăturile multor școli de MMA, astfel, în continuare imortalizarea și ridicarea thai lui “Arta de 8 membre”.

Muay Thai este numit Arta de 8 membre, din cauza caracteristica sa cea mai unic distinctiv. Multe stiluri de box, kickboxing, și grappling există în întreaga lume, dar cele mai multe limita gama de greve lor la cele livrate cu o mână sau picior. Diferența este că thai box face, de asemenea, utilizarea artful de genunchi și coate. Două mâini, două coate, două picioare, doi genunchi: o artă de 8 membre.

Această utilizare a genunchilor și coatelor oferă Muay Thai câteva avantaje distinctive în strânsă distanță izbitoare. Prin angajarea mișcărilor întregului corp, lovind de la sol în sus prin utilizarea mușchilor în picioare, șolduri și abdomen pentru a propulsa unul dintre genunchi sau coate într-un adversar permite unui luptător pentru a oferi lovituri mult mai puternice la o distanță mult mai aproape decât este posibil cu un pumn sau picior care necesită o anumită distanță pentru a ajunge la eficacitate completă. De asemenea, permite lovituri duble excelente cu o singură mișcare, lovind mai întâi cu pumnul și urmând în spatele ei cu cotul în aceeași forță.

Practica muay thai pentru sport sau autoapărare este, evident, un efort plină de satisfacții, astfel, multitudinea de entuziaști, dar se merge despre găsirea unei școli bune pentru a studia în cazul în care acestea pot învăța fără a călători în Thailanda?

Există mulți instructori de înaltă calificare și institute de MMA și Muay Thai ca Peak Performance în Keller, Texas, peste tot în țară în aceste zile, dar există câteva lucruri pe care ar trebui să caute pentru a vă asigura că unul pe care îl alegeți este adevarata afacere. Una dintre cele mai simple este să te uiți la clasamentul instructorului, calificări, victorii turneu și așa mai departe. Ca orice altceva, acreditările mai verificabile cu atât mai bine.

Cuvântul din gură este, de asemenea, un mod neprețuit de a investiga o școală.

Uita-te pentru comentarii, realizările studenților trecut și prezent, și încercați doar vorbesc cu oameni care au studiat sau studiază în prezent acolo pentru a obține o idee despre calitatea de instruire.

Și un lucru care este întotdeauna un semn bun, sau chiar o garanție în jos-dreapta, că veți fi obtinerea unora dintre cele mai bune instrucțiuni posibile este atunci când un instructor sau școală oferă o perioadă de timp în care puteți participa la cursuri și de studiu gratuit, în scopul de a decide dacă Muay Thai de formare este potrivit pentru tine, în acest fel, în cazul în care instrucțiunile de rău sau de formare prea dificil, nu sunteți un lucru. Și ar fi o școală sau instructor care nu a fost încrezător în calitatea ofertei lor de formare pentru a da nimic departe pentru drum liber? Probabil că nu.