Jucătorii de noroc din sport-Ai grijă când treci de la NFL la fotbal universitar

Când vine vorba de pariuri pe NFL, pariorii sportivi știu că un spread mediu de puncte este de aproximativ șapte, iar un spread uriaș este puțin peste 11. Ei înțeleg, de asemenea, că peste/sub pentru majoritatea jocurilor este de obicei între 32 și 40 de puncte. Dacă ești un pasionat jucător profesionist de fotbal și te gândești să pariezi și pe fotbalul NCAA, atunci cu siguranță vei descoperi că dot spreads și over/under tind să fie mult mai mari în rândurile colegiului. Există o serie de motive pentru aceasta, inclusiv disparitatea uriașă dintre diferitele congrese, modul în care este stabilit programul de fotbal universitar și modul în care sunt stabilite clasamentele naționale. Toate aceste trei ajută la influențarea răspândirii și peste/sub oricărui joc.

Conferință vs. Non-Conferință

În fiecare an, echipele de fotbal din colegiu joacă aproximativ patru meciuri din sezonul regulat în afara conferinței lor. Acest lucru poate duce la nepotriviri grosolane care de obicei duc la izbucniri ale echipei favorizate, dar uneori se termină cu o supărare a celor defavorizați. De exemplu, dacă USC, o putere națională din prestigiosul Pac-10, joacă împotriva statului San Jose, o echipă care se află pe locul 100 în țară și un club mediocru în Western Athletic Conference, șansele sunt la începutul sezonului, cei mai mari troieni îi vor distruge pe spartanii mai puțin talentați. Confruntarea USC-San Jose este un exemplu destul de comun de planificare non-conferință. Punctele repartizate pentru acest joc pot fi de până la 37, iar peste/sub poate fi de până la 48 de puncte sau mai mult, USC se așteaptă să obțină cea mai mare parte din aceste puncte. Programare pentru

Fotbal colegial

Pe lângă nepotrivirile din jocurile din afara conferinței, modul în care este stabilit programul de fotbal NCAA prezintă unele provocări atât pentru echipe, cât și pentru pariorii sportivi. În primul rând, majoritatea jocurilor non-conferințe sunt jucate la începutul sezonului, când echipele încă încearcă să se înmulțească. Acest lucru dezavantajează echipele din conferințe mai slabe, mai ales că primele șase cluburi naționale de conferințe – SEC, Big 10, Big 12, Big East, Pac-10 și ACC – au, în general, cel mai bun talent de pe teren, cei mai buni antrenori, și cele mai bune facilități de antrenament.

Cealaltă întrerupere a programului are loc la sfârșitul sezonului regulat și înainte de începerea sezonului bowl. Cluburile destinate la bowl au o concediere de patru până la șase săptămâni, care poate fi fie pozitivă, fie negativă. Pentru echipele în durere, jucătorii au șansa să se odihnească și să se vindece. Cu toate acestea, împărțirea lungă fără jocuri competitive poate duce la un joc neuniform în ziua următoare. Pariorii sportivi ar trebui să analizeze cu atenție aceste aspecte ale programului NCAA, mai ales când vine vorba de potențiale întreruperi sau echipe cu performanțe slabe. 

Clasamente naționale

Clasamentul național este determinat în fiecare săptămână de două sondaje separate – AP Top 25 și USA Today Poll. Dacă un club preferă să câștige în acea săptămână și pierde, ar putea cădea rapid în sondaje. În plus, dacă o echipă are performanțe slabe, poate pierde teren. În jocul USC-San Jose, dacă troienii câștigă cu doar câteva puncte și nu controlează meciul în modul așteptat, alegătorii pot începe să se întrebe cât de buni sunt troienii. Așadar, spre deosebire de NFL, unde o victorie de un punct este la fel de bună și contează ca o explozie, se așteaptă ca echipele de fotbal din colegiu să-și folosească puterea și talentul la fiecare meci. Ei fac acest lucru prin creșterea scorului, ceea ce are ca rezultat o mare împrăștiere a punctelor și overs/unders mari. Este doar de așteptat. Pariorii sportivi ar trebui să țină cont de aceste diferențe atunci când își pariază banii pe jocurile de la facultate. În timp ce 

Football Formula este sursa numărul unu pentru informații despre jocurile sportive. Suntem specializați în fotbal universitar și profesionist și avem cea mai bună formulă de pariere disponibilă.