Indiferent de echipă pe care o urmărești în NFL, toți fanii au un lucru în comun: dragostea pentru sport. În special, fotbalul american și NFL sunt cunoscute și iubite în Statele Unite și în lume. Odată cu dragostea pentru fotbalul NFL vine și plăcerea de a avea echipa ta și colegii fani să se reunească pentru a se bucura de sport, de atmosfera și de sentimentul de a fi parte dintr-un număr mare de urmăritori.

Cu toții ne susținem echipele în diferite moduri și cu toții ne bucurăm de fotbalul NFL la diferite niveluri, dar indiferent, tuturor ne place să ne arătăm sprijinul pentru echipa noastră și să îl anunțăm prietenilor și familiei. Putem face acest lucru într-o listă nesfârșită de moduri, de la agățat un steag peste patul nostru, băut din cana echipei noastre și îmbrăcarea tricoului echipei noastre. În ciuda felului în care îți urmărești echipa și cât de mult îți place fotbalul NFL, toți fanii se simt ca acasă atunci când sunt înconjurați de jocul și îmbrăcămintea acestui sport.

De la Arizona Cardinals la Washington Redskins, avem acces la o listă nesfârșită de cadouri și articole pentru a arăta dragostea noastră pentru fotbalul NFL și echipele noastre. Cu mai mulți fani NFL din întreaga lume decât se poate număra, sportul este iubit de toți și crește în fiecare zi. Nu este ușor să știi dacă fotbalul american, sau NFL, are mai mulți adepți, dar se știe că există profani și fani ai fotbalului american NFL în toate colțurile planetei.

Acte ale fotbalului american NFL

liga de fotbal american NFL a început în 1920 cu unsprezece echipe și de atunci aproape că și-a triplat dimensiunea, cu 32 de echipe concurând în fiecare sezon. Chiar dacă baseball-ul este cunoscut drept distracția națională americană, fotbalul american și NFL este cel mai popular sport din Statele Unite.

Punctul culminant al sezonului de fotbal NFL este Super Bowl, care este format din campionii diviziei AFC (American Football Conference) și NFC (National Football Conference) – se întâlnesc într-o locație neutră pentru a decide campionul Super Bowl. , visul fiecărui fan NFL.

Fotbalul NFL depășește baseballul la fani și spectatori de două ori mai mare decât recordurile din 2008 și cursele auto de trei ori. Numai aceste cifre arată fenomenul incredibil în care a devenit fotbalul NFL și fiecare fan își dorește să facă parte din el la mai multe niveluri.