Sanie este foarte popular în rândul copiilor, în special în zilele de zăpadă. Cele mai multe zone au dealuri sanie în cadrul orașului sau județ parc sistem sau statiuni de schi locale.

Cele mai multe sanie în vestul mijlociu al Statelor Unite se face pe curți mari spate sau chiar pe grămezi de zăpadă pe care copiii se fac.

Schiul este o activitate versatilă de iarnă, care poate fi la fel de implicată pe cât vrei tu să fie.

Uita-te pentru zonele locale mire trasee multi-scop pentru schi fond, fără costul sau fanfara asociate cu merge toate la o statiune de schi. Drogații cu adrenalină adoră schiul la vale. Cele mai multe statiuni de schi oferă echipamente de închiriere, lobby-uri calde cu băuturi răcoritoare, instrucțiuni de schi, teleschiuri până dealuri sau trage frânghie. Snowboarding a fost în creștere în popularitate în cadrul comunității de schi alpin entuziast.

Patinajul e preferatul familiei. În cazul în care nu există patinoare interioare sau în aer liber în zona dumneavoastră, asigurați-vă că pentru a verifica pentru grosimea corespunzătoare a gheții înainte de a patina. Iazuri mici sunt cele mai bune pentru patinaj, deoarece acestea tind să fie superficiale și îngheța rapid și greu și ele nu sunt, în general, prea dificil de găsit. Hocheiul pe gheață este un sport popular pe patinoar.

Pescuitul pe gheață poate produce unele dintre cele mai bune capturi din lacurile locale.

Unii oameni merg toate cu adăposturi lor de pescuit și shanties care oferă căldură, scaune confortabile și chiar televizoare și radiouri.

Construirea fort de zăpadă și aruncarea mingea de zăpadă nu sunt doar pentru copii; mulți adulți participă la ingineria și construirea forturilor pentru a apăra, precum și recruta trupe.