Deși ambele sunt jocuri de fotbal, există cel puțin jumătate de duzină de factori care separă colegiu de fotbal de pariuri de fotbal NFL. Pentru început NFL fotbal pariuri are mai multă acțiune decât colegiu de fotbal. Dar s-ar putea fi doar părtinire, așa că voi lipi doar la scopul acestui articol și lista de diferența de NFL și colegiu de fotbal.

Wiseguys furnizează frecvent acțiunea vs Bani de la public este predominantă

Pentru început, acțiunea asupra fotbalului universitar este mult mai probabil să vină de la pariori sofisticate, cunoscut sub numele de “ascuțite” sau “wiseguys”, care posedă adesea unele introspecție sau kernel de informații care le pot oferi o margine împotriva casei. În timp ce la NFL, banii sunt de la public. Experții și începătorii pariază pe ea.

Cei care au experimentat pariurile știu să nu trateze activitatea grea pe un joc obscur, ar fi East Carolina versus Wake Forest, la fel de ocazional s-ar putea ocupa de creșterea interesului de pariere pe un joc de selecție NFL, ar fi o confruntare Redskins-Cowboys. Din acest motiv, casele de pariuri muta, de obicei, colegiu de fotbal linii de pariuri rapid, de multe ori un punct complet la un moment dat. În general, este nevoie de mai mulți bani pentru a muta o linie de pariuri NFL și, atunci când este mutat, de obicei, este de doar o jumătate de punct.

Mutarea liniilor cu un punct vs jumătate de punct
În mare parte din cauza lipsei de competență în joc lovind, numere cheie, ar fi 3, 4, 6, 7, 10, 13 și 14 nu sunt aproape la fel de sacrosanct în colegiu de fotbal de pariuri ca acestea sunt în NFL. Colegiul jocuri de fotbal pur și simplu nu se încadrează pe aceste numere la fel de des ca o fac în concursuri NFL.

Numerele cheie sunt importante

S-ar putea să nu mai vedem niciodată un favorit de trei eseuri în NFL, dar liniile de -30, -40, sau chiar -50 nu sunt atât de neobișnuite în colegiu gridiron joc. Oddsmakers și casele de pariuri găsi, de asemenea, totaluri colegiu mai dificil de a evalua, deoarece unii antrenori încearcă să impresioneze pe cei care au un vot în sondaje de rulare până scorul. Alții, ar fi Penn State Joe Paterno, simt că recompensa unui jucător de-al treilea șir pentru practicarea toată săptămâna este de a ajunge să joace într-o explozie. Este doar aceste tipuri de incertitudini unice care obliga casele de pariuri pentru a trece colegiu “peste / sub” numere mai repede decât se deplasează totaluri NFL.

Schimbări de personal

Este, de asemenea, natura de fotbal colegiu că personalul se schimbă în fiecare an. Acest lucru face evaluarea la începutul sezonului mai dificilă și îi determină pe cei care iau pariuri să mute liniile și totalurile mai repede, mai ales în septembrie și la începutul lunii octombrie, când sezonul este încă tânăr. Există mișcare de personal în NFL prea, desigur, dar cea mai mare parte implică jucători de capacitatea stabilită se deplasează de la o echipă la o echipă. În fotbalul de colegiu, mereu ai de-a face cu fețe proaspete.

Lista jucătorului accidentat

Prin contractul colectiv de muncă, în fiecare săptămână, NFL publică o listă cuprinzătoare a jucătorilor răniți și statutul lor. Sigur, există greșeli și abuzuri și jucători care au fost enumerate ca “îndoielnice” au jucat în timp ce cele considerate ca fiind “probabil” nu au, dar în general, lista este corectă. Pe de altă parte, colegiile nu au obligația de a anunța statutul de fotbaliști accidentați sau disciplinați. Această vagă peste disponibilitatea, uneori, poate crea oportunități în colegiu de fotbal de pariuri. În consecință, casele de pariuri sunt precaute dacă se acordă prea multă atenție la pariuri unei echipe.

Numere de card Parlay

Când vine vorba de numere de card parlay, sunteți mult mai apt pentru a vedea un decalaj ușor între aceste prețuri imprimate pe carduri și cele postate pe bord în NFL decât sunteți în colegiu de fotbal. Elementul cheie este că casele de pariuri pot prezice mai precis înclinația publică pentru un joc NFL decât pot pentru un joc de fotbal colegiu. Nu este neobișnuit, atunci pentru echipa tradițional popular, ar fi Dallas sau o fierbinte echipa, ar fi Cincinnati, pentru a fi enumerate ca un favorit 7 1/ 2-punct pe o carte de parlay, dar doar un 6 1 / 2 sau 7-punct de alegere pe bord. Prin experiență, casele de pariuri știu că echipele publice, ar fi Cowboys, precum și echipele acum, ar fi Bengals, vor fi jucate mai agresiv pe cărțile parlay decât sunt drepte.

În mod clar, înțelegerea diferențelor dintre colegiu de fotbal și NFL fotbal de pariuri este esențială pentru a câștiga pariurile. Deci, asigurați-vă că pentru a verifica fi informat.