În NFL, talentul este totul. Toate cele 32 de echipe împărtășesc același vis: să câștige un Super Bowl. De aceea, fiecare echipă selectează în fiecare an vedete de fotbal din colegii din Statele Unite pentru a juca în echipele lor și pentru a le ajuta să-și atingă visele la Super Bowl. De obicei, cele mai de succes vedete de fotbal din colegiu intră primele în ligă și mulți fac lucruri grozave pentru echipele lor. Dar chiar și cei care se presupune că nu sunt atât de talentați, care trebuie să aștepte mult înainte ca o echipă să-i selecteze, vor atinge măreția. Jucătorii se numesc Draft Steals. Ei sunt plasați în runde ulterioare, deoarece echipele nu se așteaptă ca ei să aibă un mare talent, dar vor obține o mulțime de vedete în NFL. Deși mai multe furturi de draft bine-cunoscute au fost retrase, mai multe rămân în NFL. Iată cele mai mari furturi de draft încă active în NFL astăzi.

Marques Colston (WR de Los New Orleans Saints)

Deși Marques Colston a fost un superstar al fotbalului universitar la Universitatea Hofstra, cu un total de 2.834 de yarzi de primire și 18 aterizări, care sunt maxime istorice pentru colegiu, a trebuit să aștepte până în runda a șaptea a draftului NFL 2006 pentru a intra în NFL. când New Orleans Saints l-a ales cu cea de-a 252-a alegere generală. Acest lucru a fost în primul rând din cele 4,5 secunde necesare pentru a parcurge cursa de patruzeci de metri, săritura lui verticală de 37 de inci și săritura în lungime de 10’3 “(toate acestea sunt considerate deficitare de standardele NFL). Ghici ce. Cercetășii NFL? Același tip despre care nu te-ai gândit niciodată că NFL are acum mai multe yarzi de primire, recepții și touchdown-uri decât oricine altcineva care a jucat pentru New Orleans Saints. De asemenea, a postat un record NFL de 168 de recepții în doar primele două sezoane.

Matt Hasselbeck (squarterback de la Indianapolis Colts)

Matt Hasselbeck a trebuit să aștepte până când Green Bay Packers l-a ales cu cea de-a 187-a alegere generală în runda a șasea a draftului NFL din 1998. Deoarece Packers s-au stabilit cu Brett Favre ca fundaș titular, Hasselbeck a luptat pentru a juca în trei sezoane la Green Bay, petrecându-și sezonul începător la echipa de antrenament înainte de a arunca doar 145 de metri în următoarele două sezoane. Înainte de sezonul 2001, a fost schimbat la Young Seattle Seahawks. După ce l-a învins pe Trent Dilfer în 2002, Hasselbeck a fost numit titular în ziua deschiderii Seahawks în 2003. Din acel moment, Hasselbeck a devenit unul dintre cei mai prolifici trecători din NFL. El a fost votat la Pro Bowl de trei ori și i-a ajutat pe Seahawks la șase apariții în playoff, inclusiv primul lor campionat NFC. Hasselbeck a jucat zece sezoane cu echipa și, la sfârșitul tuturor, aruncase mai multe metri și completase pase decât orice alt Seahawk. El a avut, de asemenea, mai puține interceptări pe încercare de pasă decât orice alt fundaș al Seahawks. Cariera lui Hasselbeck a fost caracterizată de talent și precizie, dar de o etică a muncii subestimată în proiectul din 1998.

Maurice Jones-Drew (RB de Los Jacksonville Jaguars)

Chiar și după ce s-a grăbit pentru 1.007 de metri în al doilea sezon la UCLA, viitorul superstar al Jacksonville Jaguars Maurice Jones-Drew nu a fost selectat în primul tur al NFL Draft 2006, ci în turul al doilea, cu numărul 50 la general. Deși a avut timp de joc limitat ca rezervă la începutul carierei sale, a înregistrat o medie de peste patru yarzi per purtare în fiecare sezon pe care l-a jucat. La sfârșitul sezonului 2012, el a fost selectat la Pro Bowl de trei ori, a votat NFL Running Back of the Year de două ori și a avut un sezon (2011) în care a condus liga la curgeri și a fost votat NFL Jucător de anul. . An. El este, de asemenea, liderul dintotdeauna al Jaguars-ului în touchdown-uri de grabă, lovituri de yarzi de întoarcere și touchdown-uri cu lovituri de retur. Având statistici pentru un jucător care merită să fie prima alegere în general, echipele NFL se întreabă astăzi de ce nu au făcut-o.

Arian Foster (RB de Los Houston Texans)

Arian Foster este unul dintre milioanele de vedete de fotbal din colegiu care au participat la un draft NFL. El este, de asemenea, unul dintre milioanele de vedete de fotbal din colegiu care au participat la un draft NFL și nu a fost niciodată selectat. Asa este. Foster a participat la Draft-ul NFL 2009, doar pentru a deveni un agent liber nereprezentat. Aceasta este poate una dintre cele mai demoralizante înfrângeri pe care le poate îndura un fotbalist. Chiar dacă a alergat aproape 3.000 de metri în total când a absolvit Universitatea din Tennessee, cercetașii au remarcat că lui Foster i-a luat 4,68 secunde pentru a finaliza cursa de 40 de metri (slab conform standardelor NFL). Salturile sale verticale și late au fost, respectiv, de 32 de inci și 9’7″. Dar după ce a fost semnat pe lista de extrasezon al Houston Texans și a fost în cele din urmă promovat din echipa de antrenament în lista activă, a început să-și pună amprenta asupra Houston Texans și NFL, de asemenea. În următoarele trei sezoane, a alergat peste 1.000 de metri în fiecare dintre acești ani. În plus, el a fost selectat la Pro Bowl în fiecare dintre acei ani, inclusiv un sezon (2010) în care a condus liga la yarzi de grabă. Foster i-a lăsat pe mai mulți manageri generali ai NFL cu cutii de șervețele, deoarece au regretat că i-au întors spatele jucătorului care a devenit liderul dintotdeauna al texanului de la Houston în yarzi și touchdown-uri de urgență.

Tom Brady (fonds New England Patriots)

Definiția din dicționar a „jafului de proiect” nu este Tom Brady. Dar este, fără îndoială, cea mai realizată ciornă de pe această listă. La începutul carierei sale universitare la Michigan, Brady s-a străduit să-și câștige timp de joc și s-a gândit să se transfere la o școală unde ar putea începe. În Draft-ul NFL din 2000, mai mulți cercetăși au crezut că nu ar putea avea niciodată calibrul unui titular. New England Patriots l-a pus în cele din urmă pe Brady în coșul de cumpărături, cu a 199-a alegere generală în runda a șasea. În primele două sezoane, a fost înlocuitor. Dar după ce a devenit titularul Patrioților la mijlocul anului 2001 și a ajutat echipa să ajungă la Super Bowl, totul a fost în sus. Din 2001, Brady nu numai că a fost de opt ori la Pro Bowl, dar a fost MVP NFL de două ori și a câștigat trei Super Bowl-uri pentru Patriots. care l-a votat MVP la Super Bowl în două dintre acele victorii. Cercetașii NFL încă se întreabă cum Brady s-a târât din lemn și a devenit unul dintre cei mai mari trecători din istoria NFL.

„Furtul de ciornă” nu are o definiție de dicționar, iar acest lucru se datorează faptului că un furt de gumă poate lua multe forme sau forme. Acești sportivi subevaluați evoluează în unele dintre primele vedete ale sportului care le vin în minte. Un jucător de fotbal nu are nevoie de o mașină de aur pentru a-l duce la celebritatea NFL. Au nevoie de etică în muncă și determinare și de o mentalitate care să reprezinte o persoană care câștigă indiferent de câte puncte are. Această listă menționează adevărate vedete NFL care au fost suficient de hotărâte pentru a face semne permanente în istoria sportului, chiar dacă lumea a arătat și a râs. Dacă un jaf cu împușcare poate apărea din prelucrarea lemnului, atunci înseamnă că toate ființele umane din lume pot fi cele mai bune în ceea ce fac, indiferent de câte dezavantaje se confruntă.