Este cunoscut de noi că Jocurile Olimpice de la Londra tocmai a salutat deschiderea sa, cu toate acestea, problema a venit unul câte unul. Ce e mai mult, sportivii egipteni pus pe “copycatting” haine care a fost cel mai ochi-prinderea eveniment la Jocurile Olimpice. Nike s-a plâns la IOC, dar lucrurile nu au fost rezolvate.

Nașterea Jocurilor Olimpice moderne

Acesta a fost raportat de către Vocea Economică pe baza știrilor de la Beijing pe 27 iulie că au existat o mulțime de lucruri nefavorabile, deși Jocurile Olimpice de la Londra tocmai a deschis. Primul lucru a fost că steagul sud-coreean a fost confundat ca steagul nord-coreean de către Comitetul de Organizare a Fotbalului Feminin, iar după aceea, pe terenul competiției, a apărut delegația egipteană cu nike-ul fals. Oamenii au fost ochi-popping atunci când au văzut delegația care a purtat cu logo-ul nike și zip cu logo-ul adidas. Nu a existat un rezultat evident, chiar Nike a emis o scrisoare de avertizare la Comitetul Olimpic Egiptean. O mulțime de oameni întrebat de ce Comitetul Olimpic Internațional (IOC) nu a ieșit și a ajutat la gestionarea acesteia.

Despre Satul Olimpic, peste o sută de sportivi egipteni, precum și oficialii olimpici au fost în și în afara. Lor “Copycat cultura” îmbrăcăminte, cu toate acestea, șocat oamenii foarte mult. Chiar și atlet de înot sincronizate, Khalaf, de asemenea, sa plâns pe twitter că acestea au fost prea contrafăcute și a fost o rușine să poarte. În plus, Nike a fost mai furios decât echipa egipteană. Răspunsul pe care Nike în China a dat a fost că Nike nu a vrut un astfel de tip de haine, care nu îndeplinesc standardele de produs în Jocurile Olimpice. Acesta a trimis o scrisoare de avertizare Comitetului Olimpic Egiptean pentru a solicita încetarea imediată.

Această problemă a fost ignorată de Comitetul Olimpic Egiptean. Comitetul a plătit cu insistență 300 de dolari pentru a cumpăra hainele prin canale formale pentru achiziții, iar apoi a arătat un mod în care Nike ar trebui să le dea aceste haine. ZhaoZhen a fost un senior sport mass-media oameni, și sa spus de către el că Comitetul Olimpic Egiptean (IOC) a fost un pic de timp liber. ZhaoZhen a indicat că există o relație cu situația politică, pentru că personalul IOC va fi schimbat atunci când a existat o turbulență în situația politică. Mai mult decât atât, a fost, de asemenea, sentimentul său că dezvoltatorii comerciali nu au fost destul de profesionale. În caz contrar, astfel de erori nu ar apărea; la urma urmei, aceste erori nu au fost greu de identificat. Nike și-a pierdut cumpătul și și-a ștampilat piciorul, dar IOC nu a spus nimic.

Porumbelul Păcii, cea mai solicitantă

Zhang Zhenpeng, care a fost director general adjunct al Beijing Expo o dată a lucrat în Comitetul de la Beijing Olimpice de organizare. El a spus, IOC a avut program de parteneri globali, inclusiv Adidas, Coca-Cola, Samsung și alte branduri, și Comitetul Olimpic Internațional va proteja în principal aceste branduri în arena. Zhang Zhenpeng a declarat: “Acesta a fost sistemul de sponsorizare al Comitetului Olimpic Internațional”. Acest sistem a avut metode de protecție mature și complete. Voluntarii și personalul nostru trebuie să poarte Adidas. Sălile noastre de mese toate folosite McDonald și apă toate utilizate Coca-Cola. Nu putem folosi marca de ostilitateFree Reprint Articole, și nu a fost posibil să se utilizeze Kentucky Fried Chicken și Pepsi.
Vrei Zapatillas Nike Air Max la cele mai bune sale? Apoi, du-te la Nike Shox r4 mujer astăzi! Cei mai buni pantofi la preț redus pentru Spania.