CUM să alegi ținuta potrivită

Baseball-ul, ca multe sporturi, este un joc degetul mare, de la un ulcior care pictează colțul la un alergător care lovește un ghimpe. Acești centimetri reprezintă adesea diferența dintre a câștiga și a pierde. Cu mize atât de mari, nu este de mirare că jucătorii caută tot felul de avantaje, inclusiv asigurându-se că se potrivesc perechea potrivită de perechi. Doriți cărămizi care să vă ofere flexibilitatea de a face mișcări rapide și explozive pe drumul de bază. Tăcuțe care vă oferă o tracțiune superioară în funcție de starea terenului. Tăcuțe care vă oferă sprijinul de care aveți nevoie pentru a evita rănirea. BaseballSavings are cleme care pot face toate aceste lucruri. Este doar o chestiune de a alege perechea potrivită.
• Constructie
Suport gleznei
• Tipuri de cleme
• După poziție
• Alpinism pentru tineri
• Mărimea blocului corect
• Regulamentul cleat

CONSTRUCTIE

Suporturile de baseball sunt de obicei realizate din piele naturală sau sintetică. Pielea naturală este mai respirabilă, mai flexibilă și mai durabilă decât pielea sintetică, dar calitatea sa superioară are, de asemenea, un preț mai mare. Pe de altă parte, pielea sintetică oferă purtătorului un plus de sprijin în față și în mijlocul piciorului și gleznei, adesea la un preț mai accesibil. Ar trebui să cumpărați cele mai bune clipuri pe care vi le puteți permite, dar, de asemenea, amintiți-vă că clipurile ieftine care nu se simt confortabil nu sunt o afacere.

SUPORT UNGHIAL

Pantofii de baseball pot fi împărțiți în trei categorii: topuri înalte, topuri medii și topuri joase. Vârfurile înalte se extind în sus la nivelul gleznei și oferă un sprijin suplimentar, mai ales atunci când se deplasează lateral. Ele pot restricționa mișcarea, dar rămân cruciale pentru a menține sănătoase gleznele rănite adesea. Dacă viteza, nu stabilitatea, este prioritatea, atunci alegeți o pereche de vârfuri joase care vă permit să faceți mișcări laterale mai rapide, iar stilul lor minimalist vă va ajuta să alergați pe teren sau pe drumul de bază cât mai repede posibil. Ultima categorie de cizme de baseball, topurile mele, sunt destinate jucătorului cu mingea care caută mișcări ușoare în timp ce are încă o întărire moderată a gleznei.

TIP DE CURĂȚARE

Când începeți să căutați perechea perfectă de cizme de baseball la BaseballSavings.com, veți găsi trei categorii principale: blocuri metalice, pantofi din plastic mulat și pantofi pentru gazon / fitness. Iată o privire mai atentă la fiecare tip:

ÎMBRĂCĂMINTE METALICE:

Blocurile metalice oferă cea mai bună aderență, deoarece pot săpa în mod eficient în câmpuri de murdărie și iarbă. Ele vă oferă strângerea de care aveți nevoie pentru a decola și a încetini. Sunt, de asemenea, minunate pentru a ajuta un bătător să scape un deget de la picioare în cutia suportului, astfel încât să puteți lovi fără a aluneca. Deoarece clemele metalice prind pământul atât de eficient, se știe că provoacă răni atunci când sportivii își schimbă brusc direcția. Unghiile metalice se poartă și atunci când sunt purtate pe alte suprafețe decât iarba sau murdăria.

SUPORT ÎMBRĂCĂMINTE DIN PLASTIC:

Majoritatea clemelor din plastic sau cauciuc sunt atașate permanent de talpa pantofului. Stabile și rezistente, pot fi purtate pe majoritatea suprafețelor, inclusiv beton și asfalt, fără uzură. Blocurile din plastic sunt de obicei mai ieftine decât blocurile metalice și durează mult mai mult, dar nu rezistă solului cu aceeași eficiență. Cu toate acestea, acest lucru le face clema preferată în condiții moi sau noroioase; vor sări de pe sol, astfel încât să puteți continua în loc să săpați adânc și să vă blocați în noroi.

ÎNCĂLȚĂMÂNTURI DE TURF:

Jucătorii de baseball poartă de obicei pantofi cu gazon în timpul antrenamentului sau al exercițiilor fizice. Dacă nu vă antrenați într-un câmp, ar trebui să aveți turbă, deoarece acestea sunt mai confortabile și nu vor rupe facilitățile de antrenament așa cum ar face metalul. Turba trebuie transportată, de asemenea, pe iarbă artificială, deoarece oferă o cantitate adecvată de aderență pentru această suprafață mai dură. Pantofii cu gazon mențin piciorul aproape de sol oferind în același timp o aderență maximă și un risc minim de rănire. Nu purtați niciodată cuie de plastic pe iarbă artificială. Nu veți primi niciun fel de tracțiune, deoarece unghiile nu vor putea apuca suprafața, ceea ce duce la riscul de rănire.